• Zoeken
  • Lost Password?
PENGUIN BLOOM (2021) Naomi Watts as Sam Bloom. Cr. Hugh Stewart / NETFLIX

Kijken: Penguin Bloom

Sinds kort op is op Netflix de, in 2021 verschenen, film Penguin Bloom te zien. Een waargebeurd verhaal met in de hoofdrol Naomi Watts. Zij vertolkt de rol van Sam Bloom, een actieve moeder die plotseling verlamd raakt en in een rolstoel belandt als zij met haar gezin op vakantie in Thailand is. 

De film laat zien wat voor impact deze gebeurtenis op het hele gezin heeft. Herkenbaar zijn de frustraties, het schuldgevoel en het moeten dealen met een veranderd leven. 

Het gezin Bloom wordt wakker geschud wanneer zij de zorg op zich neemt van een gewond ekstertje (Penguin) dat niet kan vliegen en net als Sam daardoor in vrijheid beperkt is. 

Penguin Bloom is een ontroerende film (wij hebben wel wat traantjes gelaten) over jezelf weer terugvinden na een levensveranderende gebeurtenis. Wat ons betreft een echte Thriving aanrader. 

Bonus: als je door ons artikel over boardsports nog niet geïnspireerd was geraakt het water op te gaan, trekt deze film je wellicht over de streep. 

Overigens, als je niet van films kijken houdt, kun je ook het boek lezen: Penguin Bloom, door Cameron Bloom (de man van Sam).

Foto: Naomi Watts als Sam Bloom, Cr. Hugh Stewart/ Netflix

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Wednesday, 27-Sep-23 01:59:17 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!