• Zoeken
  • Lost Password?
Non-responder: superman poppetje vliegt door de lucht

It’s a bird? It’s a plane? It’s a Non-Responder!

‘Summer 2021 here I come.’ Zo eindigde ik mijn column in juli. Hoopvol voor wat de zomer brengen zou. Die pret was van korte duur. Niet alleen viel de zomer met al die regen letterlijk in het water. Ook hoorde ik drie weken na het schrijven van die column dat de vaccinaties waar ik zo blij mee was geweest, nul antistoffen hadden opgeleverd. Inmiddels is er ook een term voor mensen die om verschillende redenen niet reageren op de coronavaccins: non-responders. 

Het klinkt als een soort superheldenteam. The Avengers, maar dan anders. Deze squad met bijzondere superkrachten bestaat uit figuren als: Anti-Social (goed in het mijden van sociale situaties), Tranquility (heeft bovennatuurlijk geduld), Unfazed (de gave om niet tegen de muren op te vliegen) en Super Streamer (heeft alle streamingsdiensten uitgekeken). 

Naast een masker en een cape, dragen we desinfecterende gel en een dikke huid. Want kon ik me vorig jaar nog behoorlijk opwinden over alles met betrekking tot het coronabeleid, nu glijdt de negatieve berichtgeving makkelijker van me af. Ook de mededeling dat er voor de groep non-responders geen oplossing is, hoorde ik laconiek aan: what else is new… ik behoor weer tot een uitzondering. Ik verwacht overigens binnenkort ook de hoofdprijs in de Staatsloterij te kunnen claimen.

Maar goed, net als The Avengers zijn de Non-Responders een wereldwijd fenomeen. Ik  hoop daarom dat er over niet al te lange tijd toch een oplossing komt om de ‘bad guy’ in deze saga te verslaan. Tot die tijd ontwikkelen we ongetwijfeld weer nieuwe superkrachten.

To be continued…

Klik hier voor meer Let’s get personal.

Foto: Yogi Purnama via Unsplash

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 10:17:55 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!