• Zoeken
  • Lost Password?
De Groene Bollenschuur in de Bollenstreek

Overnachten in De Groene Bollenschuur

Lizzie, online ook bekend als Globalizious, bezoekt iedere week bijzondere pareltjes om te overnachten. Iedere maand deelt ze op Thriving Magazine bijzondere accommodaties die ook nog eens toegankelijk zijn. Deze maand: De Groene Bollenschuur in Hillegom.

Midden in de Bollenstreek is in 2019 een prachtige bed & breakfast geopend in een oude bollenschuur. Eigenaren Kees en Marieke (die elkaar tijdens een studie in Groningen hebben leren kennen), hadden door hun uitgebreide reiservaring altijd een connectie met de hospitality-wereld en kregen het idee een eigen plek te creëren om daar reizigers te kunnen ontvangen. Ze besloten een 120-jaar oude bollenschuur in Hillegom op te knappen en volledig om te toveren tot prachtige bed & breakfast. Inmiddels word je er als gast met open armen ontvangen! 

In de watten

Tijdens je verblijf word je volledig in de watten gelegd. Denk aan iets lekkers op de kamer wanneer je aankomt, de geur van gezellige verse bloemen die je tegemoet komt. Er is snel internet en een mooie tv aanwezig. De kamers zijn piekfijn ingericht en aangekleed met passende accessoires. 

Toegankelijk

Kees en Marieke hebben de kamers toegankelijk gemaakt voor mindervaliden. Ook wanneer je volledig rolstoelafhankelijk bent, kun je bij De Groene Bollenstreek zorgeloos verblijven. Denk aan een aangepaste badkamer en voldoende ruimte in de kamer om je te verplaatsen. Daarbij bevinden de kamers zich op de benedenverdieping. 

Omgeving

Na een verblijf in een zalig bed zal je uitgerust wakker worden en aan kunnen schuiven voor een verrukkelijk, uitgebreid en vers ontbijt. Wil je tips voor de omgeving? Kees en Marieke vertellen je met passie over de mogelijkheden rondom hun bed & breakfast. Zo ligt het op steenworpafstand van Keukenhof en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ook ik heb al wat tips voor je op een rijtje gezet, lees ze op globalizious.com

Meer informatie:
www.globalizious.com
Instagram Lizzie: @globalizious

Lees hier meer artikelen over reizen.

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Tuesday, 03-Oct-23 16:54:26 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!