• Zoeken
  • Lost Password?

Wie zijn wij?

Thriving Magazine is opgezet door Janet en Talitha die met hun positieve instelling al jaren ‘thriven’ met een chronische aandoening. We leerden elkaar kennen op de redactie van het magazine van de NVLE, een vereniging die zich inzet voor mensen met systeemziekten. Beiden waren we enkele jaren eindredacteur van dit glossy kwartaalblad. We hebben een communicatie-achtergrond en zetten dit op verschillende manieren in om, onder andere, aandacht te vragen voor systeemziekten.

Waarom Thriving Magazine?

Dankzij onze voorliefde voor bladen maken, kwamen we erachter dat we de artikelen en verhalen waar we zelf het meest enthousiast over zijn en die we zelf willen lezen, niet goed konden vinden. We misten een lifestyle magazine met onderwerpen die op ons van toepassing zijn met als doel: denken vanuit mogelijkheden. We besloten dit magazine zelf te ontwikkelen en zo kwam Thriving Magazine tot stand.

Dat we 250 kilometer bij elkaar vandaan wonen (Groningen en Lisse) en dat we elkaar door de crisis al meer dan een jaar niet meer in het echt hebben gezien, heeft ons er niet van weerhouden samen dit initiatief te starten.

Janet

Janet is dol op lezen (fictie, non-fictie, magazines, alles is goed!) en onderzoek doen naar allerlei onderwerpen. Daarnaast houdt ze van tekenen en toffe horeca-adresjes ontdekken. Ze schrijft het liefst over reizen, health en eten & drinken.

“Ik hoop dat we onze liefde voor schrijven, bladen maken en positiviteit hier om kunnen zetten in iets dat jou als lezer inspireert.”

Talitha

Talitha is altijd te porren voor een goede film of serie, geïnteresseerd in wat mensen drijft en houdt van lange stedentrips in de zon. Daarnaast heeft ze een brede interesse in verschillende onderwerpen, waaronder psychologie, fashion & beauty, wonen en reizen.

“Ik hoop dat we met Thriving Magazine een platform creëren waarop we in plaats van stigma’s vooral mogelijkheden zien.”

Janet (l) en Talitha (r)
Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Tuesday, 03-Oct-23 17:20:01 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!