• Zoeken
  • Lost Password?

Gastredacteuren

Thriving Magazine werkt met diverse gastredacteuren. Afhankelijk van hun expertise en interesse verzorgen sommige redacteuren een serie artikelen, andere schrijven voor langere tijd voor ons magazine. Wil je ook voor ons magazine schrijven? Bekijk dan ‘Samenwerken’.

Karolien

Karolien Selhorst woont in België en is minder mobiel door complicaties van twee chronische aandoeningen. In het dagelijks leven is Karolien freelance copywriter, journalist, redacteur en vertaler. Ze schrijft het liefst over gezondheid, lezen, kijken & luisteren, carrière en over alles wat haar pad kruist. Ze is leergierig en leest veel.

Fenna

Fenna van Kerckhoven is eigenaar en contentstrateeg bij Studio Luchtig.  Daarnaast coacht ze beginnende ondernemers met een chronische aandoening bij het starten van hun eigen onderneming. In haar blog Hou Het Luchtig schrijft ze onder meer over zelfstandig ondernemerschap en omgaan met chronische ziekte. Met Thriving Magazine deelt ze om de maand haar tips voor succesvol ondernemen.
Instagram: @houhetluchtig

Chloé

Chloé van Dalen vind je op Instagram onder @stickwithchloe. Hier schrijft ze over plekken die toegankelijk zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperking, waar ze zelf ook al 17 jaar mee te maken heeft. Haar account is in het Nederlands en Engels, aangezien ze tweetalig is opgevoed. Ze schrijft graag over organisaties en mensen die zich bezighouden met het verbeteren van de toegankelijkheid voor mensen met een fysieke beperking. Met Tirzah Lopez runt en schrijft ze voor de website www.accessibleluxuryhotels.com: over toegankelijke hotels voor mensen met een mobiliteitsbeperking.
Instagram: @stickwithchloe

Ilona

Ilona is auteur, ervaringsdeskundige en psycholoog. In haar boek ‘Ik ben onzichtbaar ziek’ beschrijft ze haar eigen weg in het ziek zijn en over dat alle chronisch zieken in hetzelfde meemaken. Op Instagram deelt zij bewustzijn verhogende content. Dat alle taboes rond mentale en fysieke ziekte verdwijnen, is haar grootste wens. Met Thriving Magazine deelt zij driemaandelijks haar inzichten binnen de psychologie.
Instagram: @ikbenonzichtbaarziek

Astrid

Astrid van Rens is eigenaar van De Online Yogaschool. Tijdens haar eerste yoga-opleiding in 2010, kreeg ze te maken met diverse chronische aandoeningen die veel impact op haar leven hadden. De Amerikaanse yoga- en meditatielerares Jill Satterfield, die zelf lange tijd met chronische pijn leefde, veranderde haar blik op leven met ziekte en pijn. In 2016 begon ze haar eigen online yogaschool voor mensen met een fysieke beperkingen, pijn en vermoeidheid. Astrid schrijft voor ons een serie artikelen over mindfulness, ontspanning en bewegen. 
Instagram: @deonlineyogaschool

Lizzie

Lizzie Lommerse heeft een passie voor reizen, lekker eten, fotografie en reizen. Ze deelt haar tips via haar reisblog Globalizious en haar Instagram-account Delizious Hotspots, dat draait om de lekkerste eetplekjes. Voor ons gaat ze maandelijks op zoek naar de leukste adresjes in binnen- en buitenland die toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen.
Instagram: @globalizious

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!