• Zoeken
  • Lost Password?

Gastredacteuren

Thriving Magazine werkt met diverse (gast)redacteuren. Afhankelijk van hun expertise en interesse verzorgen sommige redacteuren een serie artikelen, andere schrijven voor langere tijd voor ons magazine. Wil je ook voor ons magazine schrijven? Bekijk dan ‘Samenwerken’.

Karien

Karien van Wieren is student en op dit moment bezig met de laatste loodjes van een master in de Psychologie. Binnenkort begint zij aan haar werkende leven als psycholoog. Karien gaat rollend door het dagelijkse leven in verband met een chronische beperking. Ze houdt zich graag bezig met psychologie, gezondheid, reizen en vrijetijdsbesteding. Daarnaast werkt zij bij Wiel & Deal. Dit is een organisatie die (aankomende) studenten met een lichamelijke beperking of chronische ziekte ondersteunt. Karien maakt genoeg avonturen mee om over te schrijven, want wanneer je in een rolstoel zit is het leven bijna nooit saai.
Instagram: @karienvanwieren

Mariëlle

Mariëlle Hartlief is rouw en verlies begeleider binnen haar eigen onderneming Voor en Tegenspoed. Mariëlle ontwikkelt, naast het begeleiden van mensen, online programma’s en waardevolle producten die bij kunnen dragen bij een rouw en verlies proces. Op Instagram deelt zij informatie en persoonlijke verhalen over rouw en verlies. Daarnaast heeft ze een Online Academy opgericht voor het delen van kennis, ervaringen en persoonlijke verhalen over allerlei soorten rouw. Mariëlle is zowel ervaringsdeskundige als een opgeleid specialist op gebied van rouw en verlies. Ze schrijft voor Thriving Magazine over verschillende onderwerpen over rouw en verlies bij een chronische ziekte.
Instagram: @voorentegenspoed

Fenna

Fenna van Kerckhoven is eigenaar en contentstrateeg bij Studio Luchtig.  Daarnaast coacht ze beginnende ondernemers met een chronische aandoening bij het starten van hun eigen onderneming. In haar blog Hou Het Luchtig schrijft ze onder meer over zelfstandig ondernemerschap en omgaan met chronische ziekte. Met Thriving Magazine deelt ze om de maand haar tips voor succesvol ondernemen.
Instagram: @houhetluchtig

Margret

Paratriathleet Margret IJdema wil vlammen op de volgende Paralympische Spelen in 2024 in Parijs. Het is een lange weg, waarop ze haar drukke topsportschema combineert met het managen van haar klachten door een dwarslaesie en het gezinsleven. Met Thriving Magazine volgen we Margret met maandelijkse updates op weg naar Parijs.
Instagram: @margretijdema

Ilona

Ilona van Royen is auteur, ervaringsdeskundige en psycholoog. In haar boek ‘Ik ben onzichtbaar ziek’ beschrijft ze haar eigen weg in het ziek zijn en over dat alle chronisch zieken in hetzelfde meemaken. Op Instagram deelt zij bewustzijn verhogende content. Dat alle taboes rond mentale en fysieke ziekte verdwijnen, is haar grootste wens. Met Thriving Magazine deelt zij driemaandelijks haar inzichten binnen de psychologie.
Instagram: @ikbenonzichtbaarziek

Stéphanie

Stéphanie van de Nesse is sinds 2011 afgestudeerd als oefentherapeut en is sinds 2020 ook gespecialiseerd in slaapproblematiek van volwassenen en kinderen. Ze is werkzaam bij een praktijk voor oefentherapie in Lisse en Hillegom. Tweemaandelijks vertelt ze over slaapproblemen en draagt ze oplossingen hiervoor aan. 

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Wednesday, 27-Sep-23 02:34:25 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!