• Zoeken
  • Lost Password?

Disclaimer

De content die op Thriving Magazine verschijnt is content die is geschreven, gefotografeerd of samengesteld door de eigenaren en gastredacteuren en -fotografen van Thriving Magazine. Thriving Magazine plaatst geen artikelen die zijn geschreven door bedrijven. Als we een product toegezonden krijgen en we zijn er niet tevreden mee of het pas niet bij onze idealen, dan hebben wij het recht niks met het product te doen. Alle gesponsorde producten en artikelen in een blogpost of op social media bevatten ook een regel met de tekst “gesponsorde post” om de integriteit en transparantheid van Thriving Magazine te bewaren.

Wij verzorgen de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Niemand kan rechten ontlenen aan de informatie die wij publiceren en wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door (onjuiste) informatie in ons online magazine of een verkeerde interpretatie hiervan. Wij adviseren om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en altijd informatie te controleren op de website van bijvoorbeeld de desbetreffende aanbieder.

Wij werken alleen samen met bedrijven en organisaties die passen bij Thriving Magazine. De artikelen bevatten altijd de persoonlijke mening van Talitha en/of Janet. Wij plaatsen alleen artikelen waar we zelf achter staan en schrijven alleen over producten die we zelf zouden kopen. Dat geldt voor zowel onbetaalde als betaalde (gesponsorde) artikelen, evenals reviews en winacties.

Links naar andere websites zijn ten alle tijde ter informatie. Als het een samenwerking betreft, kun je dit teruglezen in het artikel.

Wanneer wij in een blogpost of op een pagina beeldmateriaal van derden gebruiken, dan is de bron vermeld.
Op de gehele website, onze content en al het beeldmateriaal berust copyright, 2021. All rights reserved.

Wil je onze content gebruiken, publiceren of uitgeven? Vraag dan vooraf toestemming, zie onze contactpagina en verwijs terug naar www.thrivingmagazine.nl.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!