• Zoeken
  • Lost Password?

Neem een break bij Stadsherberg Alphen aan den Rijn

Als je zoek bent naar een heerlijke locatie om in de watten gelegd te worden en om West-Nederland te ontdekken dan is de Stadsherberg in Alphen aan den Rijn de perfecte plek. Ook voor gasten die minder goed ter been zijn, is een verblijf hier zorgeloos mogelijk. Op de begane grond zijn drie ruime kamers gevestigd die goed toegankelijk zijn. Let wel op: de Stadsherberg is minder geschikt voor gasten die volledig rolstoelafhankelijk zijn, vanwege onvoldoende bewegingsruimte. 

Van Glamping naar Boutique

Midden in het centrum van Alphen aan den Rijn hebben Laura en Niels in 2019 een prachtig pand gekocht aan de Raadhuisstraat. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit het mooiste pand van Alphen aan den Rijn is. Ze hebben de voormalige hoofdmeesterswoning uit 1895 volledig gerenoveerd en opgeknapt tot boutiquehotel.

Ervaring in het vak hebben ze al, ze kochten 20 jaar geleden namelijk een camping in Frankrijk. Waar ze een luxe kampeerervaring opzetten met safari-tenten. Iets wat je in die tijd nog weinig zag. Nadat Laura en Niels deze glamping op hadden gezet, kochten ze er vlakbij een vervallen zeventiende-eeuwse boerderij. Hier realiseerden ze in maar twee jaar een complex met boutique-appartementen, een restaurant en een woonwinkel.

Nieuwe uitdaging

Nu zijn ze weer terug in Nederland en zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze vonden zij in het prachtige pand waar inmiddels de Stadsherberg in is gevestigd. Niels en Laura hebben ook voor detail, dat is overal terug te zien. Alle kamers zijn om door een ringetje te halen en perfect op elkaar afgestemd. Of je nu verblijft in een romantische comfortkamer, een ruime deluxe kamer boekt of een familiekamer met bedstede wil, het is overal absoluut een feestje voor het oog. Iedere kamer beschikt over een ensuite badkamer (met ook daar te leuke tegels en accessoires), met inloopdouche, toilet en wastafel.

Niet alleen het interieur is fantastisch, je kunt ook nog eens heerlijk eten bij de Stadsherberg. 

Benieuwd wat je in de omgeving kunt doen? Bekijk het op mijn blog: https://globalizious.com/stadsherberg/

Meer informatie:
www.globalizious.com
Instagram Lizzie: @globalizious

Lees hier meer artikelen over reizen

Uitgelichte foto: Stadsherberg Alphen aan den Rijn

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!