• Zoeken
  • Lost Password?

Hotel Jakarta: Indonesië aan ‘t IJ

Verblijven in een tropische omgeving, maar toch in de buurt van thuis? Boek dan een verblijf bij Hotel Jakarta op Java-eiland in Amsterdam. Zodra je het pand binnenstapt waan je je in een groene oase. Je ervaart een stukje Indonesië dicht bij huis. Geniet van de subtropische binnentuin, proef de smaken van het Indonesische eten dat wordt geserveerd en absorbeer de fantastische architectuur. 

Groen, groener, groenst

Bij de bouw van het hotel is er veel gebruik gemaakt van herbruikbaar materiaal zoals hout en bamboe. Ook wordt er gebruik gemaakt van zonnecellen op het dak, waterterugwinning uit afvalwater en wordt organisch afval omgezet naar energie in bio-energiecentrales. Een super duurzaam hotel dus. Hotel Jakarta is ook het groenste hotel van Nederland! 

Comfort

De kamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn uitgerust met een espressomachine, gratis Wifi en sommige beschikken over een eigen (Frans) balkon. Hotel Jakarta heeft rekening gehouden met mindervalide gasten en heeft een aantal kamers zo ingericht dat een verblijf zorgeloos zal zijn. Er is voldoende ruimte in de kamer aanwezig, de badkamer is voorzien van een douche zonder drempels en is inclusief douchestoel. Ook beschikt de kamer over beugels bij het toilet. 

Voor meer tips voor leuke uitjes in Nederland kun je een kijkje nemen op mijn website

Check nog meer overnachtingtips van Lizzie.

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Tuesday, 03-Oct-23 17:51:45 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!