• Zoeken
  • Lost Password?

Margret op weg naar Parijs ’24: stormachtige start

We volgen paratriatleet Margret in haar voorbereidingen naar de Paralympische Spelen van 2024. Vorige maand schreef ze nog over het belang van rust houden. Deze maand wordt dit behoorlijk op de proef gesteld als ze in aanloop naar de wedstrijd in Montreal in aanvaring komt met storm Poly. 

Vorige maand had ik het over rust houden in de chaos. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.  Er blijven toch steeds onverwachte belevenissen op mijn pad komen. Zo kwamen we onderweg naar Schiphol voor onze reis naar Montreal storm Poly tegen. Op de A9 belandden we met onze auto onder een boom. Gelukkig hadden we alleen materiele schade, maar we waren natuurlijk mega geschrokken. 

Na een vertraging van drie uur konden we toch nog naar het vliegveld doorrijden. Later bleek helaas wel dat onze bus total loss was verklaard. Probeer dan maar eens rustig en ontspannen te blijven. Zeker als je op weg bent naar een belangrijke wedstrijd waarbij veel op het spel staat. 

Gelukkig werkt mijn lichaam de laatste tijd wel weer iets beter mee. Uit onderzoeken bleek dat het wat meer zorg nodig had. Na deze medische zorg voel ik me iets beter en kan ik verder met de rest van het seizoen. 

Ondanks het stormachtige begin van mijn reis startte ik 8 juli aan de triatlon in Montreal (Canada). Met een vijfde plek zette ik daar een mooi resultaat neer. Na de aanvaring met storm Poly kon ik mezelf gelukkig goed herpakken. Ik was vet trots op mezelf. Helaas weer geen medaille, maar wel een paar goede punten op weg naar de Paralympische Spelen. 

Volgende stop is Swansea in Wales. Daarna ga ik met ons gezin lekker twee weken met de tent op vakantie. Rust in het hoofd zorgt voor rust in het lijf, zeggen ze niet voor niks. Al zal mijn leven nooit saai worden!

Margrets auto op de A9 tijdens storm Poly


Meer informatie:
Lees meer over Margret via haar website of volg haar op Instagram
Klik hier voor meer artikelen van Margret over haar weg naar de Paralympische Spelen in Parijs ‘24.

Error validating access token: Session has expired on Sunday, 06-Aug-23 10:06:08 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 10:14:57 PDT.

Socials

Thriving Magazine is ook te vinden op Instagram en Facebook. Zien we je daar?

error: Content is protected !!